Werken bij Top

Kom bij ons team!

Gezocht: Werkplaats Manager

Top Caravan en Camper Service is een uniek gespecialiseerd MKB bedrijf in de recreatiebranche. Wij bieden een totaalpakket aan diensten zoals reparatie aan caravan en camper voertuigen, schadeherstel, maar ook APK, motorisch onderhoud, banden service, airco service. Kortom een bedrijf waarin het recreatievoertuig centraal staat.

FOCWA en BOVAG gecertificeerd en aangesloten bij Omnia schadeherstel. Wij zijn tevens ook contractpartners van vele verzekeraars. Geen wonder dat Top blijft groeien! Om die groei bij te houden zijn wij momenteel op zoek naar een Werkplaats Manager

Werkplaats Manager

Werkplaats Manager

Op de sterk groeiende vestiging in Warmenhuizen zijn momenteel 3 monteurs werkzaam waar je leiding aan gaat geven. Gezien het groeipotentieel van de vestiging is de ambitie om het aantal monteurs te laten groeien. Samen met de receptie hou je de planning en follow-up van de werkzaamheden in de gaten en stuur je bij waar nodig. Tevens draag je zorg voor een optimale kwaliteit, efficiency en arbeidsproductiviteit in de werkplaats. Je instrueert en motiveert het personeel en zorgt voor de controle en registratie van de gewerkte uren en uitgevoerde werkzaamheden.

In je functie werk je nauw samen met de receptie die verantwoordelijk zijn voor de planning en de werkvoorbereiding. In deze dynamische functie is geen dag hetzelfde. Je bent van nature een motivator en vindt het een uitdaging om samen met je team de orde, netheid, veiligheid en de milieuzaken in en om de werkplaats te garanderen. Vragen met betrekking tot werkplaatsfacturen en garantie- en coulanceclaims los je accuraat op. Het opstellen en uitbrengen van reparatiebegrotingen / schade expertisen en uitbesteden van werkzaamheden behoort tevens tot jouw takenpakket. Zo bouw je onder eindverantwoording van de Vestigingsmanager mee aan de groei en continuïteit van de vestiging Warmenhuizen.

Functie eisen Manager Werkplaats

  • HBO werkniveau in technische richting
  • Ruime werkervaring in de recreatie sector campers en caravans
  • Dynamische en Servicegerichte werkhouding, stressbestendig en klantvriendelijk
  • Commerciële vaardigheden en probleemoplossend vermogen
  • Leidinggevende die van door- en aanpakken weet en het vermogen heeft om te bouwen aan een hecht team
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent al in het bezit van een APK Keurmeester certificaat

Arbeidsvoorwaarden:

  • Een uitdagende functie in een gezonde organisatie
  • Werken in service gerichte en professionele organisatie
  • Collegiale, informele sfeer met ruime ontwikkelingsmogelijkheden

Werken bij Top Caravan en Camper Service betekent werken in een gezellig team. Je krijgt een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd/ervaring.

Ben jij de werkplaats manager waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan een mail met de cv en motivatie naar info@topcaravanencamperservice.nl