Fijne feestdagen!

Top Caravan & Camper Service wenst u
fijne feestdagen en een voorspoedig 2023
Wegens vakantie zijn wij gesloten tussen kerst en nieuwjaar

Onderhoud en reparatie van caravans en campers

Altijd goed op weg dankzij de jarenlange ervaring van Top Caravan & Camper Service. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, het herstellen van een schade, of het inbouwen van een airco of levelsysteem: Wat je wens ook is, dankzij onze experts kun je er op vertrouwen dat je onbezorgd aan je reis kunt beginnen.

Haal- en brengservice

Haal- en brengservice

Ben je niet in de gelegenheid je caravan of camper te brengen? Geen nood, in heel Noord-Holland bieden wij een haal- en brengservice. Tegen een geringe vergoeding zorgen wij er voor dat je kampeermiddel wordt opgehaald. Na het uitvoeren van de gewenste werkzaamheden, leveren wij hem weer bij je af, zodat je direct op reis kunt. Dát is pas Top Service!

BOVAG onderhoudsbeurt

BOVAG onderhoudsbeurt

Bij de BOVAG onderhoudsbeurt wordt jouw caravan of camper op ruim 60 punten gecontroleerd, gereinigd, afgesteld en indien nodig gesmeerd.

Bij iedere onderhoudsbeurt worden de gasleidingen afgeperst en de wielen en de remtrommels gedemonteerd om de remmen te reinigen en optimaal af te stellen. Daarnaast wordt er een remmentest en weging uitgevoerd, inclusief een testrapport.

Plan je afspraak

Aankoopkeuring caravan of camper

Overweeg je een caravan of camper te kopen, maar ben je bang voor verborgen gebreken? Schakel dan onze professionele taxateurs in. Wij controleren het kampeermiddel op alle belangrijke punten, zodat je zeker weet of de vraagprijs ook de juiste prijs is. Daarnaast bespaar je jezelf mogelijke nare verrassingen.

Aankoopkeuring caravan Aankoopkeuring camper