Schade aan je caravan

Vakkundig en onzichtbaar opgelost

Schadeherstel caravans

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Net als schade. Het kan gebeuren dat je een kras ontdekt tijdens je vakantie of in de stalling bij het ophalen. Zelfs een flinke hagelbui kan al vervelende sporen achterlaten. En dat komt natuurlijk nooit gelegen.

Schade wil je snel en vakkundig opgelost hebben. Voor elk discipline staat een specialist voor je klaar. Of het nu gaat om het onderstel, het plaatwerk, de elektronica of het interieur van je caravan. Dit doen we volgens de regels van FOCWA. Hierdoor kun je rekenen op kwalitatief hoogwaardig schadeherstel.

Complete service

Complete service

Wij repareren schade veilig, snel, vakkundig, onder garantie én milieubewust. Door in het schadeherstelproces zo veel mogelijk originele onderdelen te behouden dragen we bij aan een duurzame wereld. Zodat jij nog jarenlang kunt kamperen in een mooie natuur.

Naast de reparatie van de schade, moet de schade ook worden gemeld en afgehandeld. Laat dat maar aan ons over. Je kunt het volledige schadeherstelproces aan ons overdragen. Van aanname van de schade tot de administratie richting de verzekeraar.

Plan je afspraak
Profile Repair®

Profile Repair®

De Profile Repair® techniek is een duurzame reparatietechniek voor wanden van caravans. Het is een gepatenteerde methode, getest en goedgekeurd door onderzoeksorganisatie TNO. En erkend door verzekeraars. We herstellen de wandschade van je caravan vakkundig en betaalbaar. Daarnaast ontvang je een schriftelijke garantie van tien jaar.

Schade aan je caravan? Met ons BOVAG-keurmerk kun je rekenen op betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service. Neem gerust contact op voor snel en vakkundig schadeherstel.

Neem contact op