Altijd in topconditie

BOVAG Onderhoud van alle merken caravans

Onderhoud caravans

Goed onderhoud is de basis voor een onvergetelijke vakantie. Met een caravan in topconditie weet je zeker dat je veilig de weg op kunt. Dankzij tweejaarlijks vakkundig onderhoud is kamperen écht zorgeloos genieten. Als jouw caravan goed onderhouden is, heb je daar op de camping geen zorgen over.

Veilig de weg op

Veilig de weg op

Wanneer je op weg bent naar je vakantiebestemming zit je niet te wachten op onaangename verrassingen. Onze experts zorgen ervoor dat je telkens weer op je caravan kunt rekenen.

Kwalitatief goed onderhoud bevordert de levensduur van je caravan. Zo lang mogelijk genieten, dat is wat je wilt. Daarnaast is een goed onderhouden caravan bij eventuele verkoop ook gewoon meer waard.

Plan je afspraak
BOVAG vakkundig

BOVAG vakkundig

Alle onderhoudsbeurten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van brancheorganisatie BOVAG. Daarom gaat een onderhoudsbeurt altijd gepaard met een keuring. Gecertificeerde keurmeesters checken je caravan op meer dan 60 punten. Zo weet je zeker dat je voldoet aan alle wettelijke eisen. Na de keuring ontvang je een uitgebreid rapport waarop de inspectiepunten en bevindingen staan. Wanneer je caravan is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een BOVAG-keuringssticker. Je ontvangt een reparatiegarantie van drie maanden.

BOVAG Caravankeuring
Wat controleren wij allemaal?

Wat controleren wij allemaal?

Onze keurmeester controleert bijvoorbeeld de remmen en smeert de oplooprem. Ook een bandencheck en vochtmeting zijn ingegrepen.

Jouw gasinstallatie krijgt speciale aandacht. De gasleidingen worden afgeperst, de kachel helemaal gereinigd en de keurmeester bekijkt het ‘vlambeeld’: zit er bijvoorbeeld genoeg zuurstof in de vlam? Hierna is de veiligheid van jouw fornuis en kachel weer gewaarborgd.

Bekijk de complete lijst

Banden voor caravans

Banden voor caravans

De juiste band is de basis voor het weggedrag van je caravan. Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment. Onze banden zijn voorzien van extra verstevigde wanden. Hierdoor kunnen de banden veel gewicht dragen. De kans op een klapband is hierdoor praktisch nihil. En je hoeft ze slechts elke zeven jaar te vervangen.

De meerwaarde van de BOVAG-vakman

Op reparaties aan jouw caravan heb je 6 maanden garantie. Als het om een verzekerde schade gaat, is dit zelfs 24 maanden. Maar naast de garantie heb je bij Top meer zekerheid over ons vakmanschap. De monteurs van Top Caravan en Camper Service krijgen regelmatig cursussen bij de fabrikant of BOVAG zelf, dus onze kennis is helemaal up-to-date. Mochten we toch een vraag hebben, dan kunnen wij terugvallen op de specialisten van de BOVAG zelf. Dat is vooral handig bij wijzigingen van internationale wet- en regelgeving.