Veilig op weg

Met onze BOVAG-keuring

BOVAG Caravankeuring

Als expert in de caravanbranche hebben wij verstand van van kampeermiddelen. Bij Top kun je dan ook terecht voor vakkundig onderhoud aan je caravan, ongeacht het merk of bouwjaar. Wij checken je caravan op meer dan 60 punten. Zo ben je pas echt veilig op weg!

Hoe ziet de BOVAG Caravankeuring eruit?

Hoe ziet de BOVAG Caravankeuring eruit?

Je kunt bij Top terecht voor zowel een onderstel- als bovenbouwkeuring. Je caravan wordt dan gecontroleerd op meer dan 60 punten, zodat je caravan niet alleen voldoet aan alle wettelijke eisen, maar ook aan strenge comfort- en kwaliteitseisen. Daarnaast kun je eventuele accessoires laten keuren, zoals movers en zonnepanelen.

Bekijk de complete lijst

Keuringssticker

Keuringssticker

Net als bij de BOVAG Onderhoudsbeurt werken wij met een keuringssticker voorzien van een jaartal. Alleen als jouw caravan voldoet aan bovenstaande punten, krijg je deze de sticker met een uniek registratienummer. Wij adviseren om het jaar je caravan te laten keuren en een onderhoudsbeurt te geven. Hierdoor behoudt je caravan zijn waarde, maar bovenal ben je altijd veilig op weg!

Plan je afspraak

De meerwaarde van de BOVAG-vakman

Op reparaties aan jouw caravan heb je 6 maanden garantie. Als het om een verzekerde schade gaat, is dit zelfs 24 maanden. Maar naast de garantie heb je bij Top meer zekerheid over ons vakmanschap. De monteurs van Top Caravan en Camper Service krijgen regelmatig cursussen bij de fabrikant of BOVAG zelf, dus onze kennis is helemaal up-to-date. Mochten we toch een vraag hebben, dan kunnen wij terugvallen op de specialisten van de BOVAG zelf. Dat is vooral handig bij wijzigingen van internationale wet- en regelgeving.