Alles voor jouw caravan

Service met een glimlach

Caravan Service

Als geen ander begrijpen wij jouw voorliefde voor kamperen met een caravan. Daarom maken wij jouw caravan graag zo comfortabel en veilig mogelijk voor je. Ervaar onze jarenlange ervaring en liefde voor het vak.

Onderhoud caravans

Onderhoud caravans

Goed onderhoud is de basis voor een onvergetelijke vakantie. Met een caravan in topconditie weet je zeker dat je veilig de weg op kunt. Dankzij tweejaarlijks vakkundig onderhoud is kamperen écht zorgeloos genieten.

Onderhoud caravans
Schadeherstel caravans

Schadeherstel caravans

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Net als schade. Het kan gebeuren dat je een kras ontdekt tijdens je vakantie of in de stalling bij het ophalen. Zelfs een flinke hagelbui kan al vervelende sporen achterlaten. En dat komt natuurlijk nooit gelegen.

Schadeherstel caravans
Aankoopkeuring caravans

Aankoopkeuring caravans

Overweeg je een caravan te kopen, maar ben je bang voor verborgen gebreken? Schakel dan onze professionele taxateurs in voor een aankoopkeuring. Wij controleren het kampeermiddel op alle belangrijke punten, zodat je zeker weet of de vraagprijs ook de juiste prijs is. Daarnaast bespaar je jezelf mogelijk nare verrassingen in de toekomst.

Aankoopkeuring caravans
BOVAG keuringen

BOVAG keuringen

Alle onderhoudsbeurten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van brancheorganisatie BOVAG. Daarom gaat een onderhoudsbeurt altijd gepaard met een keuring. Gecertificeerde keurmeesters checken je caravan op meer dan 60 punten. Je kunt er voor kiezen om het onderstel of de bovenbouw te laten keuren, of beide.

BOVAG Caravankeuring
Accessoires voor caravans

Accessoires voor caravans

Met ons uitgebreide assortiment aan caravan-accessoires kunnen wij je helpen om van jouw caravan een droompaleisje te maken. De techniek staat tegenwoordig voor niets en kan verrassend veel gemak toevoegen aan jouw caravan.

Accessoires voor caravans