Altijd in topconditie

Onderhoud van alle merken campers

Onderhoud campers

Goed onderhoud is de basis voor een onvergetelijke vakantie. Met een camper in topconditie weet je zeker dat je veilig de weg op kunt. Dankzij tweejaarlijks vakkundig onderhoud is kamperen écht zorgeloos genieten.

Veilig de weg op

Veilig de weg op

Wanneer je op weg bent naar je vakantiebestemming zit je niet te wachten op onaangename verrassingen. Onze experts zorgen ervoor dat je telkens weer op je camper kunt rekenen.

Kwalitatief goed onderhoud bevordert de levensduur van je camper. Zo lang mogelijk genieten, dat is wat je wilt. Daarnaast is een goed onderhouden camper bij eventuele verkoop ook gewoon meer waard.

Plan je afspraak
BOVAG vakkundig

BOVAG vakkundig

Alle onderhoudsbeurten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van brancheorganisatie BOVAG. Gecertificeerde keurmeesters checken je camper op meer dan 60 punten. Zo weet je zeker dat je voertuig voldoet aan alle wettelijke eisen. Na de keuring ontvang je een uitgebreid rapport waarop de inspectiepunten en bevindingen staan. Wanneer je camper is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een BOVAG-keuringssticker. Je ontvangt een reparatiegarantie van drie maanden.

BOVAG Camperkeuring
Banden voor campers

Banden voor campers

De juiste band is de basis voor het weggedrag van je camper. Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment. Onze banden zijn voorzien van extra verstevigde wanden. Hierdoor kunnen de banden veel gewicht dragen. De kans op een klapband is hierdoor praktisch nihil. En je hoeft ze slechts elke zeven jaar te vervangen.