Alles voor jouw camper

Service met een glimlach

Camper Service

Als geen ander begrijpen wij jouw voorliefde voor kamperen met een camper. Daarom maken wij jouw camper graag zo comfortabel en veilig mogelijk voor je. Ervaar onze jarenlange ervaring en liefde voor het vak.

Onderhoud campers

Onderhoud campers

Goed onderhoud is de basis voor een onvergetelijke vakantie. Met een camper in topconditie weet je zeker dat je veilig de weg op kunt. Dankzij tweejaarlijks vakkundig onderhoud is kamperen écht zorgeloos genieten.

Meer over de BOVAG onderhoudsbeurt
Schadeherstel campers

Schadeherstel campers

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Net als schade. Het kan gebeuren dat je een kras ontdekt tijdens je vakantie of in de stalling bij het ophalen. Zelfs een flinke hagelbui kan al vervelende sporen achterlaten. En dat komt natuurlijk nooit gelegen.

Meer over schadeherstel
Aankoopkeuring campers

Aankoopkeuring campers

Overweeg je een camper te kopen, maar ben je bang voor verborgen gebreken? Schakel dan onze professionele taxateurs in voor een aankoopkeuring. Wij controleren het kampeermiddel op alle belangrijke punten, zodat je zeker weet of de vraagprijs ook de juiste prijs is. Daarnaast bespaar je jezelf mogelijk nare verrassingen in de toekomst.

Meer over aankoopkeuringen
BOVAG keuring

BOVAG keuring

Alle onderhoudsbeurten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van brancheorganisatie BOVAG. Daarom gaat een onderhoudsbeurt altijd gepaard met een keuring. Gecertificeerde keurmeesters checken je camper op meer dan 60 punten.

Meer over de BOVAG Camperkeuring
Accessoires voor campers

Accessoires voor campers

Met ons uitgebreide assortiment aan camper-accessoires kunnen wij je helpen om van jouw camper een rijdend paleis te maken. De techniek staat tegenwoordig voor niets en kan verrassend veel gemak toevoegen aan jouw camper.

Accessoires voor campers