Altijd stroom

Zodat jij energie over houdt

Zonnepanelen

Ben je gesteld op vrijheid en onafhankelijkheid? Dan is een zonnepaneel echt iets voor jou! Dit is een paneel met aan elkaar gekoppelde fotovoltaïsche zonnecellen. Zodra er daglicht op zo’n cel valt, wordt er elektriciteit opgewekt. Deze kun je direct gebruiken, of opslaan voor later in een accu. Top informeert je graag over welke combinatie van accu en zonnepaneel het beste aansluit bij jouw wensen.

Zonnepanelen voor caravan of campers

Zonnepanelen voor caravan of campers

Op een camping heb je natuurlijk niet altijd de mogelijkheid je zonnepanelen op het zuiden te richten. Maar wees gerust: onze zonnepanelen laden op bij élk daglicht. Dus begint het plotseling te regenen? Of heb je voor jezelf beschutting gekozen onder een boom? Geen paniek. Ook zonder rechtstreekse zon werken de panelen zo hard mogelijk om jou van stroom te voorzien. En heb je de stroom niet direct nodig, dan helpen we je graag aan de juiste accu om de zonnestroom voor later gebruik op te slaan.

Klinkt interessant en dat is het ook. Je bent dan ook van harte uitgenodigd om vrijblijvend je wensen en aanstaande avonturen te bespreken, zodat we onder het genot van een kop koffie de juiste installatie voor jouw camper of caravan kunnen ontdekken.

Neem contact op

Gerelateerde onderwerpen

Accu’sAccessoires voor Caravans – Accessoires voor Campers