Mis geen programma

Met een satellietschotel ontvang je alles haarscherp

Satellietschotels

Wil jij ook tijdens je kampeervakantie kijken en luisteren naar je favoriete televisie- en radiozenders? Laat dan een satellietschotel met sterke ontvangst en bedieningsgemak inbouwen. Kies bijvoorbeeld voor een automatische satellietschotel. Deze schotel zoekt met één druk op de knop de juiste satelliet op. Zo ben je nooit meer tijd kwijt aan het zelf uitrichten van de schotel.

Oyster satellietontvangers

Oyster satellietontvangers

Van het merk Oyster hebben wij diverse schotels in ons assortiment. Dat is niet voor niets: de kwaliteit is uitstekend, en de schotels staan vooral bekend om de zeer korte tijd die ze nodig heeft om stations te ontvangen. Afgezien van het instapmodel geschieden de updates online. De Premium-modellen worden zelfs geleverd met een TV-toestel.

Ben je geïnteresseerd in een satellietschotel? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Neem contact op
Caro Vision by Oyster

Caro Vision by Oyster

De Caro Vision is een volledig automatische schotel. Eenvoudig te bedienen met behulp van een nederlandstalig menu. Zoektijd ligt tussen de 30-60 sec. De LNB is geïntegreerd in de schotelplaat. Is geschikt voor analoge en digitale zenders.

Werkt op 12/24Volt.
Hoogte ingeklapt 14cm.
Gewicht 14kg.

Cytrax DX Vision

Cytrax DX Vision

Satellietontvangst met de Cytrac biedt kwaliteit en bedieningsgemak, zoals u die thuis gewend bent. Met slechts 14 cm hoogte heeft grote vlakantenne van de Cytrac het ontvangstbereik van een 60 cm schotel en is het de meest compacte oplossing voor die gevallen waar weinig ruimte voorhanden is.

De Cytrac is te combineren met een satelliet ontvanger naar keuze. Met de Cytrac is ontvangst in een groot deel van Europa mogelijk

Gerelateerde onderwerpen

TV’sAccessoires voor Caravans – Accessoires voor Campers